Huisstijl/logo voor software bedrijf

Huisstijl/logo voor software bedrijf

#1214
Guaranteed
First price
€200
Status
Finished

Contest description

First price
€200

Company name:

Target audience:

Ik ben op zoek naar een logo en huisstijl voor Aducom Software.

De hoofdactiviteit van Aducom Software is het ontwikkelen van maatwerk applicaties voor met name de gezondheidszorg. Daarbij moet gedacht worden aan elektronische (patienten) dossiers, spreekuur systemen, herhaalmedicatie en dergelijke. Deels draait onze oplossingen op eigen hardware en wordt deze op een beveiligde manier over internet aan klanten ter beschikking gesteld.

Aducom is klein en daarom is het motto 'working solutions'. Wij kunnen het ons niet permiteren om software te leveren waar 'steeds wat mee is'. Onze elektronische dossier systemen worden ook voor niet-medische omgevingen gebruikt. Verder verzorgen wij ook diensten aan onze afnemers waaronder webhosting.
Een beetje het standaard lijstje, al sta ik open voor afwijkende ideeen.
- professioneel en zakelijk, maar toch modern
- origineel
- toekomst gericht- geen logo's die teveel nadruk leggen op de gezondheidszorg, omdat dat ons naar de toekomst toe beperkt. Dus geen bloeddruppels, rode kruisen etc. of het moet op een manier zijn dat die beperking er 'niet bovenop' ligt.
- niet teveel gedoe met tandwielen (working solutions) daar zijn al zoveel voorbeelden van.Skills: Logo designlogo ontwerpenlogo ontwerpLogoLogo ontwerplogo designsLogo ontwerperlogo designerLogodesignDesain logobedrijfslogoLogodesigner

Selected service(s)

Logo design - The designer will deliver:

- Logo in vector format (.ai, .eps)
- Logo in PNG (with transparancy, if needed)
- Logo in JPG
- Fonts used in this design (If needed)

Designer filter

Supported languages

There are no language restriction