Logo/huisstijl voor juno

Logo/huisstijl voor juno

#2159
First price
€150
Status
Finished

Contest description

First price
€150

Company name:

Target audience:

Wij zijn een startend investeringsfonds (private equity), dat gaat investeren in divers geleide bedrijven, dwz geleid door een combinatie van mannen en vrouwen. Deze focus is nieuw in Nederland. Traditioneel is de private equity wereld erg mannelijk, maar aangezien wij ons mede gaan richten op vrouwen moeten ons logo en de huisstijl beide doelgroepen aanspreken. Diversiteit is een kernwoord.
De kern van ons bedrijf en de bedrijven waarin wij gaan investeren is goed ondernemerschap. Logo moet dus gericht zijn op ondernemers (maar niet op hip/hot/startende ondernemers).
We hebben al een voorlopige website en huisstijl die je kunt bekijken. We vinden de kleurencombinatie van grijs (zilver?) met rood erg mooi, maar dat is geen must.
De naam Juno komt van de godin. Zij staat voor de verhouding tussen mannen en vrouwen, het huwelijk, en soms ook geld.

www.junope.nl

stijlvol, zakelijk, eenvoudig, ondernemerschaphip, druk, financiele tekens, verwijzing naar financiele wereld/geld, juno-poppetje

Skills: Logo designlogo ontwerpenlogo ontwerpLogoLogo ontwerplogo designsLogo ontwerperlogo designerLogodesignDesain logobedrijfslogoLogodesigner

Selected service(s)

Logo design - The designer will deliver:

- Logo in vector format (.ai, .eps)
- Logo in PNG (with transparancy, if needed)
- Logo in JPG
- Fonts used in this design (If needed)

Designer filter

Supported languages

There are no language restriction