Logo voor webwinkel springtime 4 you

Logo voor webwinkel springtime 4 you

#448
Guaranteed
First price
€125
Status
Finished

Contest description

First price
€125

Company name:

Target audience:

Wij zijn een webwinkel met landelijke woonaccessoires. Wij zijn nu drie jaar bezig en toe aan een nieuw logo. Het logo moet bruikbaar zijn in de header van de website (www.springtime4you.nl). Deze kan aangepast worden. Het logo willen we ook kunnen gebruiken voor briefpapier, visitekaartjes, cadeaukaartjes enz. dus oplevering in .eps, .pdf en .jpg bestand(en).Een logo dat past bij de sfeer die wij uit willen stralen en de kleurstelling van de website. Bij voorkeur rustige zachte kleuren.
Het logo moet ook in zwart/wit bruikbaar zijn, bijvoorbeeld voor stempels en autobelettering.
Als er letters van de naam gebruikt worden, dan vinden wij een accentje dat met het voorjaar/jaargetijden te maken heeft, erg leuk.
**Ik zal de wedstrijd nog een klein beetje met een stukje dat ik was vergeten aanvullen. In onze huisstijl gebruiken wij onder onze naam de ondertitel "Home-accessories". Het geeft aan wat je verkoopt, omdat onze naam niets daarover zegt.Als je een beter idee hebt, leef je uit**Geen felle kleuren. Onze voorkeur gaat niet uit naar strakke, grafische logos, maar laat je daar niet door weerhouden.
Liever geen huisje(s) in het logo. Die zijn er in deze branche al zoveel. Verder geen foto's in het logo.

Skills: Logo designlogo ontwerpenlogo ontwerpLogoLogo ontwerplogo designsLogo ontwerperlogo designerLogodesignDesain logobedrijfslogoLogodesigner

Selected service(s)

Logo design - The designer will deliver:

- Logo in vector format (.ai, .eps)
- Logo in PNG (with transparancy, if needed)
- Logo in JPG
- Fonts used in this design (If needed)

Designer filter

Supported languages

There are no language restriction